Pracownik Lokalu — Kura Warzyw Śródmieście

Kebap Master to nie tylko pracownik restauracji, ale prawdziwy ekspert w obszarze obsługi Gości oraz przygotowywaniu zamówień i utrzymywaniu czystości. Nie musisz mieć doświadczenia, choć jest mile widziane. 🙂  Oferujemy intensywne 7-dniowe szkolenie, aby wyposażyć Cię we wszystkie niezbędne umiejętności. Dołączając do naszego zespołu, stworzysz niezapomniane doświadczenia gastronomiczne, będąc kluczowym elementem naszej restauracyjnej rodziny.

Kebab master odpowiada za jakość doświadczenia gastronomicznego naszych Gości, czyli:
  • przygotowywanie autorskich kebabów,
  • budowanie relacji z Gośćmi,
  • czystość w lokalu,
Kura oferuje:
  • elastyczny grafik,
  • płatne szkolenia, wsparcie w okresie wdrożenia,
  • atrakcyjną ścieżkę rozwoju: możliwość awansu na Kierownika Zmiany, a następnie Kierownika Lokalu,
  • umowę zlecenie, stawka 27,70-30 zł/h (brutto), na co składa się podstawa 27,70 + system premiowy (pamiętaj, jeśli jesteś studentem brutto = netto),
  • zniżki pracownicze,
  • system polecania pracowników.
Kura nauczy Cię:
  • technik sprzedaży sugestywno-relacyjnej,
  • przygotowywać kebaby zgodnie z naszą recepturą,
  • obsługi kasy fiskalnej,
  • sposób zarządzania czasem,
  • wielozadaniowości.
Dla Kury ważna jest:
  • odpowiedzialność i umiejętność pracy w zespole,
  • dyspozycyjność min. 80 h w miesiącu w tym 2 pełne weekendy,
  • chęć uczenia się i rozwoju,
  • energia i zaangażowanie,
  • uczciwość i wzajemny szacunek.
Aplikuj Aplikuj Aplikuj

Wybierz lokal

Kebab Poznań Centrum, Wrocławska 20

Zamów online Zamów online Zamów online

Kebab Warszawa Mokotów, Dąbrowskiego 15A

Zamów online Zamów online Zamów online

Kebab Warszawa Śródmieście, Chmielna 13

Zamów online Zamów online Zamów online

Kebab Warszawa Żoliborz, Duchnicka 3

Zamów online Zamów online Zamów online

Kebab Poznań Winogrady, Wilczak 17

Zamów online Zamów online Zamów online

Kebab Poznań Rataje, CH Posnania

Zamów online Zamów online Zamów online
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies, dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej.