Nasze Kebaby
ZaKOKOchaj się we wszystkich naszych 8 kebabach
lub wybierz swój ulubiony.
lub wybierz swój ulubiony.
Kebab Kur-Tu-Azja
Kompozycja ze słodko pikantnym miso-saiko, wyrazistym sosem gochujang, orzeźwiającą i balansującą ostrość salsą mango, ogórkami po azjatycku i chrupiącymi orzeszkami ziemnymi.
Kebab Kura Klasyk
Berliński Gemüse Kebap z kurczakiem i smażonymi warzywami, wzorowany na recepturze Mustafa's Gemüse Kebap, uznawanego za najlepszy kebap na świecie.
Kebab Modro Moja
„Polski” kebap wymyślony na nowo. Z mięsem lub Roślinną Kurą i czerwoną kapustą z orzechami ziemnymi. Najlepszy z sosem curry i jalapeño lub z sosem czosnkowym i chilli.
Kebab Zbaraniały
Kebap z Baranem i Bykiem, grillowanymi warzywami, libańską pastą czosnkową Toum oraz pastą z zielonego groszku z miętą.
Kebab Orzeszkura
Słodycz salsy mango przełamana smakiem pasty z orzechów ziemnych i ostrością sosu banana-jalapeño, czyli kebap, który rzuca wyzwanie tradycyjnym konwencjom.
Kebab Mięsnyjesz
Tradycyjny turecki kebap dla tych, którzy stawiają przede wszystkim na mięso. Najlepiej smakuje z libańską pastą czosnkową Toum oraz sosem chili.
Kebab Vege Klasyk
Berliński Gemüse Kebap ze smażonymi warzywami. Dostępny również w wersji z naszą Roślinną Kurą.
Kebab Adana Z Barana
Tradycyjny barani Adana kebap przyrządzony na nasz sposób. Grillowany na szpadzie.
Kebab La Kura Nacha (niedostępny)
Kompozycja z nachosami, pastą z awocado, marynowaną kapustą z kolendrą i sosem porzeczka-jalapeno, stworzona z szefem kuchni z gwiazdką Michelin – Arturem Skotarczykiem.
Kebab Kurlewna III Śnieżka (niedostępna)
Kompozycja z pędami sosny, dżemem z białej cebuli, chutney’em śliwkowym i śniegiem truflowym, stworzona z szefem kuchni z gwiazdką Michelin – Arturem Skotarczykiem.