Kierownik Lokalu – Kura Warzyw Poznań
Kierownik Zmiany to kluczowa postać w Kurze Warzyw. Na jej barkach spoczywa dbanie o realizację wszystkich naszych standardów w obszarze obsługi Gości, przygotowania zamówień oraz utrzymywania czystości. Odpowiada także za płynny przebieg zmiany, efektywnie kierując pracą całego zespołu.
Kura oferuje:
- wynagrodzenie podstawowe zależne od doświadczenia w przedziale:
5 500 – 8 000 zł brutto, - elastyczną formę umowy, dostosujemy ją do Twoich preferencji (umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa łączona – B2B+UOP),
- premię za osiągane rezultaty,
- płatne szkolenie i wsparcie w okresie wdrożenia,
- możliwość stałego rozwoju kompetencji w różnych obszarach,
- współpracę z doświadczoną kadrą zarządzającą,
- samodzielność i elastyczność pracy,
- system poleceń pracowników.
Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:
- zarządzanie ok. 8-15 osobowymi zespołami,
- działania operacyjne,
- tworzenie i przeprowadzanie szkoleń,
- realizacja kampanii marketingowych,
- rozwój kompetencji miękkich,
- zarządzanie i organizacja czasem,
- korzystanie z pakietu Microsoft Office oraz POS.
Kura Oczekuje:
- min. rocznego doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym,
- efektywnego zarządzania finansami lokalu oraz osiągania oczekiwanych wyników finansowych,
- podejmowania działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
- samodzielności, zaangażowania i odwagi w sytuacji codziennej oraz kryzysowej,
- chęci uczenia się i rozwoju oraz wspierania rozwoju pracowników,
- wysokiej kultury osobistej,
- pozytywnego podejścia i zdolności interpersonalnych.